LIVE TV

14.4 C
Zurich
CHF - Swiss Franc
EUR
0,9692
AUD
0,5885
SEK
0,0838
TRY
0,0334
USD
0,9156
CAD
0,6737

Artikujt e sotëm të veçuar

EMISIONE / VIDEO

Lexoni më shumë rreth

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

Të fundit

Të kërkuara

Demokracia Konservatore Qendra Prishtinë apel qytetarve të Prishtinës dhe Kosovës

Si Demokracia Konservatore qendra Prishrinë ju bëjmë thirrje qytetarve të Prishtinës si dhe qyteteve tjera të Kosovës që ti bojkotojnë çdo produktë që vjen nga serbia . Nuk kemi...