WhatsApp bën ndryshimin e ri, çfarë do të ndodhë me mesazhet

Në një përpjekje për ta bërë më të lehtë ruajtjen e lidhjeve, shënimeve dhe kujtimeve, WhatsApp në pronësi të Meta-s po punon për të prezantuar një veçori që do t’i lejojë përdoruesit t’i dërgojnë më lehtë vetes mesazhe.

Platforma më e njohur e mesazheve në botë po kryen një provë duke shpërndarë “mesazhe me veten” për një grup të përzgjedhur testuesish beta të WhatsApp.

Sipas WABetaInfo, me versionin e ri 2.22.24.2 beta të WhatsApp për Android, testuesit beta mund të provojnë funksionin “Mesazhe vetes”.

“Meqenëse disa prej jush pyesin se cilat janë ndryshimet kur dërgoni mesazhe në numrin tuaj të telefonit pas përditësimit, kjo është përgjigja: asgjë. WhatsApp vetëm po thekson bisedën me numrin tuaj të telefonit duke përdorur një titull tjetër.

Ne gjithashtu do të dëshironim për të përfituar nga ky artikull për të njoftuar se disa testues beta mund të vërejnë gjithashtu një sinkronizim më të mirë të mesazheve brenda bisedës me numrin e tyre të telefonit që dikur: nëse dërgoni një mesazh në bisedë me numrin tuaj të telefonit, ai do të sinkronizohet gjithmonë me pajisjet tuaja të tjera të lidhura pasi nuk është më një veçori e pambështetur kur përdorni shumë pajisje”, shkroi WABetaInfo në faqen e saj të internetit.

Gjithashtu, brenda aplikacionit Android, biseda me numrin tuaj të telefonit do të jetë gjithashtu e disponueshme në listën tuaj të kontakteve në platformë, në mënyrë që të bëhet më e lehtë për ju të arrini bisedën tuaj nëse nuk e keni në listën e bisedave.

Ndërkohë, sipas WABetaInfo, WhatsApp ka të ngjarë të marrë një veçori të re të privatësisë në të cilën kompania në pronësi të Meta do të bllokojë aftësinë për të marrë fotografi të skedarëve mediatikë si foto dhe video të cilat ndahen si “Shiko një herë”.

Për të kujtuar, më herët në gusht, CEO i Meta Mark Zuckerberg kishte njoftuar në Facebook tre veçori të reja të privatësisë që do të ishin lëshuar për përdoruesit, duke përfshirë statusin në internet, pjesëmarrësit e kaluar dhe bllokimin e pamjeve të ekranit.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi