Çelja e sezonit turistik përkoi me natën e dytë të Sofrës Dardane.

Kryetari i Bashkisë së Tropojës vuri theksin tek shtimi i investimeve nga qeveria për sa i përket energjisë dhe rrjetit të kanalizimeve në Valbonë.

Ministri i Turizmit Blendi Klosi, i cili u shpreh se duhet t’i vëmë fre ndërtimeve pa kriter në këtë zona turistike si Valbona.

Në çeljen e sezonit turistik u zhvillua panairi i agro-kulturës dhe prodhimeve artizanale dhe gastronomisë.

Pas një viti të vështirë nga pandemie COVID-19, tashme Valbona është gati të presë vizitorë nga i gjithë vendi, por edhe turistë të huaj.