https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Sirnak – 5 terroristë të tjerë të PKK-së dorëzohen me anën e bindjes - Drita Tv

Sirnak – 5 terroristë të tjerë të PKK-së dorëzohen me anën e bindjes

“Terroristët e PKK/KCK-së u dorëzuan në portën kufitare Habur të rrethit Sirnak”, theksoi MPB turke në një komunikatë të shkruar.

Ajo shtoi se me mbështetjen e familjeve, numri i terroristëve të dorëzuar ka arritur nivelin më të lartë në vitet e fundit.

Një total prej 13 terroristësh janë dorëzuar pas punës bindëse që nga fillimi i vitit 2020.

Në fushatën e saj terroriste më shumë se 30-vjeçare kundër Turqisë, PKK-ja, e njohur si një organizatë terroriste nga Ankaraja, Uashingtoni dhe Brukseli, është përgjegjëse për vdekjen e rreth 40.000 njerëzve, përfshi këtu gra, fëmijë dhe foshnja.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi