Ndihmë më të varfërve/ Elbasan, nis shpërndarja e ushqimeve derë më derë

Ndërkohë që mbyllja në shtëpi shënon javën tashmë, problem mbeten familjet të cilat kanë pamundësi ekonomike.

Bashkia e Elbasanit së bashku me shoqata të ndryshme që kanë shprehur gatishmërinë kanë nisur shpërndarjen e ushqimeve në familjet e skeduara si më në nevojë.

Po ashtu, qendrat ditore të cilat ofronin ushqim për të moshuarit e vetmuar, tashmë e dërgojnë ushqimin në banesa për të evituar grumbullimet në qendra.

Nga ana tjetër, në kuadër të masave të marra, kundër përhapjes së Covid-19, ekipet zjarrfikëse kanë nisur larjen e rrugëve të qytetit dhe dezinfektimet e tyre.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi