MSh njoftim për procesin e vaksinimit

Ministria e Shëndetësisë, përmes një njoftimi ka ftuar mbi 300 qytetarë që janë pjesë e listës e që kanë marrë dozën e parë të vaksinës kundër COVID-19 AstraZeneca me datën 31.03.2021 dhe Pfizer me datën 12.05.2021, që nesër, e mërkurë, 9 qershor 2021, të paraqiten në sallën “1 Tetori” për  marrjen e dozës së dytë, sipas terminëve të caktuara në listën e bashkëngjitur.

“Qytetarët që nuk janë pjesë e kësaj liste, por që gjithashtu janë vaksinuar me dozën e parë sipas datave të lartë perënduara, janë duke u kontaktuar përmes telefonit, për tu vaksinuar me dozën e dytë. Luten të ftuarit që t’i respektojnë terminët sipas listës!”, thuhet në njoftimin e MSh-së.

Kjo është lista:

Dozat e dyta 09.06 – personat të cilët nuk kanë numër kontakti

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi