Gjeneva do të krijojë Task Force për energjinë

Gjeneva po krijon një Task Force për Energjinë, për të siguruar që energjia të mbetet e ndezur gjatë dimrit.

Prioriteti kryesor do të jetë gjetja e mënyrave për të reduktuar përdorimin.

Ai do të bashkojë zona të ndryshme të qeverisë kantonale, komunat, si dhe do të përfshijë kompaninë e shërbimeve, SIG dhe sindikatat e punëtorëve.

I drejtuar nga këshilltari i shtetit, Antonio Hodgers, ai thotë se parandalimi është më mirë se kurimi, shkruajnë mediat zvicerane.

Fillimisht kantoni do të sjellë rregulla më të qarta për shkurtimin e ndriçimit gjatë natës.

Më vonë, do të ketë një fushatë se si mund të kursejnë shtëpitë, të tilla si ndezja e kaldajave më vonë në mëngjes dhe ulja e nxehtësisë.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi