https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Bosnje-Hercegovina formon qeverinë, 115 ditë pas zgjedhjeve - Drita Tv

Bosnje-Hercegovina formon qeverinë, 115 ditë pas zgjedhjeve

Bosnje-Hercegovina formoi qeverinë e re, 115 ditë pas zgjedhjeve të 2 tetorit 2022.

Në një seancë urgjente të Dhomës së Përfaqësuesve të vendit, qeveria u formua pasi Borjana Kristo nga Bashkimi Demokratik Kroat u zgjodh kryetarja e re e Këshillit të Ministrave të Bosnje-Hercegovinës, më 28 dhjetor 2022.

Numri i votave të nevojshme për miratimin e Këshillit të Ministrave ishte 22, ndërsa pro kabinetit të Kristos votuan 23 deputetë dhe kundër 19.

Partia e Veprimit Demokratik, partia më e madhe politike boshnjake e udhëhequr nga Bakir Izetbegoviç nuk është përfshirë në qeverinë e re.

Në vitin 2018, Bosnja formoi qeverinë e saj 14 muaj pas zgjedhjeve.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi