Në një mesazh të shpërndarë në rrjetet sociale, Ambasada Amerikane shkruan:

Urime popullit shqiptar në 111-vjetorin e Pavarësisë nga Ambasada e SHBA! Për të shënuar këtë ditë të veçantë, oficerët tanë amerikanë dhe stafi ynë kanë udhëtuar në të gjithë Shqipërinë, jo vetëm për të ndarë këtë mesazh, por edhe për të përjetuar kulturën dhe historinë e larmishme, për të cilat aq shumë shqiptarë luftuan përgjatë historisë suaj të pasur. Gëzuar Ditën e Pavarësisë! Gëzuar Shqipëri!

https://www.facebook.com/reel/1741708322959218