Zug ulë kostot e çerdheve

Për t’i dhënë mbështetje financiare qendrave ditore, kostoja e plotë duhet të rritet nga 128 CHF në 140 CHF në ditë, thuhet në njoftimin e qytetit të Zugut të enjten.

Në këtë mënyrë mund të krijohet një kujdes cilësor dhe kushte atraktive të punës.

Për të mos kaluar rritjen tek ata që paguajnë koston e plotë sot, të ardhurat vendimtare për llogaritjen e kuponëve të kujdesit do të rriten nga 120,000 CHF në 160,000 CHF.

Qyteti pret 1.2 milion CHF për masat shtesë. Në total është 3.9 milionë franga.

Këshilli Bashkiak i Zugut e konsideron këtë një investim të arsyeshëm në modele familjare bashkëkohore dhe fleksibël, siç thuhet në deklaratë. Nëse parlamenti i qytetit miraton projektin, tarifat mund të hyjnë në fuqi që në vitin 2024

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi