Inxhinieri shndërron avionin në shtëpinë më unike në botë

Bruce Campell, një inxhinier elektrik 64-vjeçar ka pasur gjithmonë një vizion shumë krijues. Ai bleu një aeroplan të vjetër dhe e shndërroi në shtëpinë më unike në botë. Në 1999, Campbell vendosi ta blinte avionin Boeing 727 për 100,000 dollarë.

Kur e bleu, ai duhej ta transportonte automjetin e madh në pyll në Oregon. Meqenëse avioni duhej të importohej nga Athina, kostoja e tij u rrit në 220,000 dollarë për aeroplanin. Brenda aeroplanit ka të gjitha komoditetet që mund të nevojiten.

aeroplan

Shumë elementë origjinalë të aeroplanit janë ruajtur ashtu siç ishin, si disa nga sediljet si dhe tualeti. Boeing 727 ofron shumë hapësirë, por Campbell jeton në mënyrë modeste në shtëpinë e tij të pazakontë.

aeroplan

aeroplan

aeroplan

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi