Komisioni për Mbrojtjen e Prokurorëve, zgjidhet anëtari nga radhët e KLP-së

Pas hedhjes së shortit për caktimin e një anëtari nga Këshilli i Lartë i Prokurorisë, si përfaqësues në Komisionin për Mbrojtjen e Prokurorëve është zgjedhur Tartar Bazaj.

Ishin 2 kandidaturat që u paraqitën nga anëtarët e KLP-së, prezentë sot në mbledhjen plenare, Alfred Balla, zv/kryetar i KLP-së dhe Tartar Bazaj, anëtar KLP-je.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi