SHQIPERIA

Shi dhe breshër në Berat, përmbyten rrugët e qytetit

Spread the love

Kanë mjaftuar vetem 30 minuta shi dhe breshër i pandërprerë që rrugët e qytetit të Beratit të notojnë për minuta të tëra në ujë.

Shiu dhe breshëri kanë përmbytur rrugën e vetme të qytetit, nga kthesa e Gjykatës deri në lagjen “Uznovë”, duke bllokuar qarkullimin e automjeteve në rrugë dhe duke krijuar vështirësi edhe në lëvizjen banorëve, ndërkohë që në shumë biznese uji arriti deri brenda tyre.

Menjëherë pas hapjes së pusetave në rrugët e qytetit nga punonjësit e shërbimit në bashki, filloi edhe tërheqja e ujit në rrugët e qytetit.

Menjëherë pas tërheqjes së ujit, ajo që shihje nëpër rrugët e qytetit ishte balta dhe pronarët e bizneseve që pastronin ambientet e jashtme të dyqaneve e lokaleve.

Related posts

Asgjësohet parcela e hashashit në Krujë, arrestohen 3 persona

dritatv

Pastrimi i parave, 4 banka me risk; BSH bën për herë të parë vlerësimin

dritatv

Marku, kritika të forta prokurorëve në Tiranë: Hetime pa sukses!

dritatv

Leave a Comment