AKTUALITET

Mësoni kur është dita e parë e Ramazanit!

Spread the love

Të gjithë besimtarët myslimanë, që janë më shumë se 1 miliardë në të gjithë botën pas disa muajsh do ta kenë një obligim detyrues që duhet ta kryejnë.
Bëhet fjalë për muajin e shenjtë të Ramazanit.

Sipas kalendarit myslimanë (takvimit) që shpërndan Bashkësia Islame e Kosovës për çdo vjet, pra muaji i Ramazanit do të fillojë me 16 Maj (E mërkurë) të këtij viti.

Kurse dita e parë e Fiter Bajramit do të jetë më 15 qershor./Mesazhi/

Related posts

Libri 5 kilogramësh për UÇK-të, Kosovën dhe krimet serbe, flet autori Afrim Mustafa: çka brenda dhe si ia kanë kthyer shpinën

dritatv

Nga Nada DOSTI: Z. Nano, të tregoj se cilat janë vajzat me b***

dritatv

Blick: Falë shqiponjave Xhaka e Shaqiri, ëndërrojmë të fluturojmë lart

dritatv

Leave a Comment