SHQIPERIA

Krimet e Rënda shpallin moskompetencë gjykimi për Fadil Kasemin

Spread the love

 

 

Gjykata e Krimeve të Rënda ka shpallur moskompetencën për vazhdimin e gjykimit për Fadil Kasemin, autorin e vrasjes së ish bashkëshortes gjyqtare, Fildeze Hafizi.

 Vepra penale e Kasemit, në zbatim të vendimit të Gjykatës së Lartë, nuk janë më kompetencë e Krimeve të Rënda dhe tashmë do gjykohet nga Gjykata e Tiranës.

Një ditë më parë krimet e Rënda shpallën moskompetencë edhe për sekuestrimin e kokainës së Maminasit.

Top Channel

Related posts

Kryeprokurorja Arta Marku takon ambasadorin italian

dritatv

Kraja: 1 mld euro ndërtime në Tiranë. Sa është % e parave nën dorë?

dritatv

Rruga Tiranë-Elbasan, Haxhinasto: Drejtova politikisht

dritatv

Leave a Comment