SHQIPERIA

Gjykata e Tiranës nuk shpall fituesin për Bashkine e Vorës

Spread the love

Pas Durrësit, është kandidati i PS në Vorë, Agim Kajmaku i cili nuk ka arritur të marrë vërtetimin e gjykatës për ligjshmërinë e mandatit të fituar më 30 qershor.

Gjykata e Tiranës ka shpallur moskompetencën për të dhënë një vendim mbi ligjshmërinë e mandatit të Agim Kajmakut për të drejtuar Bashkinë e Vorës.

Dokumenti

Në vendimin e trupës gjykuese, thuhet se kjo kompetencë i kalohet Gjykatës Administrative. Ky vendim i dhënë më 15 korrik dhe firmosur nga gjyqtarja Ariana Gunbardhi, mund të apelohet në Gjykatën e Lartë brenda 5 ditëve.

Related posts

Biznesi i vogël në TVSH. Shoqatat: Bilanc negativ, në 7 muaj u mbyllën 13 mijë biznese

dritatv

Prerja e pemëve në Durrës; Qytetarët duan më shumë gjelbërim

dritatv

Balluku merr tjetër vendim: Kontratat e HEC-eve në skaner!

dritatv

Leave a Comment