SHQIPERIA

Dëmtohet ura e Velipojës, u ndërtua 1 vit më parë në rrugën drejt Shkodrës

Spread the love

Ura e mesit është një urë otomane, ndërtuar me gurë 250 vite më parë. Kjo urë është ende në funksion të banorëve të zonës. E shpallur monument kulture, ajo mbahet ende shumë e fortë.

Kamera e Top Channel ishte atje, për të sjellë pamjet e gjendjes së saj edhe sot e kësaj dite. Por, po ashtu shkoi edhe në autostradën Shkodër-Velipojë, në segmentin nga ura e Gjo Lulit deri në Malikolaj.

E ndërtuar vetëm një vit më parë, ajo është ende e papëruruar. Siç treguan pamjet, duket se 250 vite më parë në këtë vend ka pasur inxhinierë shumë më të mirë, sesa ata që kanë drejtuar punën për ndërtimin e kësaj rruge.

Related posts

74 vjet çlirim nga fashizmi dhe “pushtim” nga …vetvetja

dritatv

Popullsia e Shqipërisë po plaket

dritatv

Shqipëria nuk prodhon. 100 bizneset më të mëdha, vetëm shërbime, tregti dhe ndërtim

dritatv

Leave a Comment