Categories Archives: SHËNDETËSI

Vetitë e fistikëve!.

Shumë më tepër se një frut i thatë i shijshëm apo si shoqërues i mirë i aperitivëve. Fistikët janë të pasu me acide yndyrore, miq të zemrës, proteina, potasium, vitaminë K dhe vitaminë E dhe me ngjyrën e mrekullueshme jeshile dhe pak lejl ...