Categories Archives: KUZHINE

Rolatë me mish.

Rolata nga mishi i bluar, e mbushur me djathë dhe me mish të tymosur është drekë ideale apo kur ju vijnë mysafirë. Gatuani një ditë më parë, ndërkaq piqeni kur të keni nevojë. Përbërësit: 700 g mish i bluar sipas zgjedhjes, tul buke bajat ...