TEKNOLOGJI

BE paralajmëron rrjetin social Facebook për sanksione

Spread the love

Anëtarja e Komisionit Europian përgjegjëse për Drejtësinë, Konsumatorët dhe Barazinë Gjinore, Vera Jourova, ka paralajmëruar se rrjeti social Facebook mund të përballet me sanksione në rast se nuk i përmbahet rregullave të BE-së për konsumatorin.

Në një konferencë për media në komisionin e BE-së në Bruksel, Jourova ka njoftuar se rrjeti social Facebook duhet të rregullojë kushtet e përdorimit në përputhje me kushtet e BE-së për konsumatorin.

Në lidhje me bisedimet për këtë çështje që vazhdojnë mes rrjetit social Facebook dhe BE-së, ajo theksoi se kanë ardhur në “pikën e fundit të durimit”.

“U bëj thirrje përfaqësuesve të konsumatorit për sanksione në mënyrë të shpejtë kundrejt kompanisë nëse ajo deri në fund të vitit nuk zbaton plotësisht ndryshimet e kërkuara. Këto bisedime vazhdojnë që prej një kohe të gjatë. Tani në vend të fjalëve është koha për veprim”, tha Jourova.

Facebook në muajin prill bëri ndryshime në kushtet e përdorimit. Komisioni i BE-së pretendon se disa nene në kushtet e përdorimit përmbajnë prezantime deformuese rreth shërbimeve të Facebook./Rtv Drita/

Related posts

Kjo reklamë futi në sherr tre gjigantët e prodhimit të makinave!

dritatv

Apple do të ndërpresë prodhimin e iPhone X

dritatv

Whatsapp sjell një përditësim të madh, tani i gatshëm në telefonin tuaj!

dritatv

Leave a Comment