SHQIPERIA

Në 5 vite/ Ja 109 HEC-e, dhënë nga “99”-shat Rama-Gjiknuri; betonizim e tharje uji në 37 lumenj dhe “etje” për 9642 ha toka

dritatv
PLAÇKITJA E PASURIVE KOMBËTARE/ Batërdia e koncesioneve kundër lumenjve, burimeve ujore zonale e pyjeve; dhuruar pa asnjë qindrakë, familjarëve të pushtetarëve, politikanëve majtas-djathtas, oligarkëve, biznesmenëve...