https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Zvicra synon të testojë 40% të popullsisë çdo javë - Drita Tv

Zvicra synon të testojë 40% të popullsisë çdo javë

Qëllimi është të testohen 40% të popullsisë çdo javë.

Zyra Federale e Shëndetësisë thotë se duhet të gjenden bartës të virusit që nuk po tregojnë ndonjë simptomë.

Testet do të vendosen në shkolla, biznese, shtëpi pleqsh dhe spitale, shkruajnë mediat zvicerane.

Të gjitha testet në Zvicër janë falas nga fillimi i javës dhe qëllimi është që të vendosen 5 komplete vetëtestuese të disponueshme për të gjithë çdo muaj.

Qëllimi është përdorimi i farmacive për shpërndarjen e tyre nga prilli.

Autoritetet shpresojnë se programi i testimit do të ketë një efekt të ngjashëm në gjithë vendin sikurse ka pasur në kantonin Graubünden.

Një program masiv testimi atje vlerësohet se mban ulur normat e infeksionit.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi