Zvicra mund të arrijë imunitetin e tufës në tetor

Një faqe në internet që ndjek normat e vaksinimit sugjeron se Zvicra do të arrijë imunitetin e tufës në tetor.

Shifrat bazohen në shkallën aktuale të vaksinimeve dhe përcakton imunitetin e tufës kur 80% e njerëzve janë vaksinuar.

Faqja, pandemieende.ch përdor shkallën e vaksinimit gjatë 14 ditëve të fundit.

Por nuk mund të parashikojë se çfarë do të ndodhë. Mund të ketë çështje të furnizimit ose variante të reja që janë në gjendje të anashkalojnë vaksinimet.

Por faqja po ofron një udhëzues të dobishëm pasi data e fundit po ndryshon vazhdimisht. Aktualisht sugjeron 7 Tetorin – dje ishte i 8-ti.

Shkalla e numrit të njerëzve që vaksinohen nuk do të ngadalësohet në të ardhmen e afërt. Ministri i shëndetësisë njoftoi një milion doza të tjera të vaksinës Moderna pritet të mbërrijnë të Shtunën.

Shpejtësia e Zvicrës për të vaksinuar njerëzit e saj tani është më e shpejtë se dy udhëheqësit e mëparshëm të MB dhe SH.B.A.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi