https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Vuçiç ‘luan’ me disa porta: Serbia aspiron për në BE, por nuk prish marrëdhëniet me Rusinë e Kinën - Drita Tv

Vuçiç ‘luan’ me disa porta: Serbia aspiron për në BE, por nuk prish marrëdhëniet me Rusinë e Kinën

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç vijon të luajë politikën e vjetër për të mbajtur marrëdhënie të mira nga të dyja anët e botës.

Vuçiç thtoë se Serbia aspiron për në BE dhe kjo është më e rëndësishmja, por kjo nuk do të thotë se do të prishë marrëdhëniet me Rusinë e Kinën.

Sipas tij, jo gjithçka varet nga Serbia në këtë drejtim.

Serbia ka pasur historikisht marrëdhënie të mira me Rusinë, teksa është në negociata me BE për anëtarësim ku kapitulli i fundit për t’u hapur është ai i Kosovës.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi