https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
VIDEO/ Rekord historik, ndeshja Apolonia-Besa mbyllet me 7 katrona të kuq dhe 11 të verdhë - Drita Tv

VIDEO/ Rekord historik, ndeshja Apolonia-Besa mbyllet me 7 katrona të kuq dhe 11 të verdhë

Një ndeshje që i ka patur të gjitha brenda ishte ajo që u zhvillua sot mes Apolonisë dhe Besës të skuadrave U19.

Gola, kartona, përplasje e dhunë ishin të gjitha këto episode të ndodhura brenda një ndeshje të vetme.

Po ashtu sfida ka shërbyer dhe të për të thyer një rekord, pasi u morën 7 kartona të kug dhe 11 katrona të vërdhë. Ndeshja u zhvillua mes tensioneve dhe arbitri nuk kurseu asnjë lojtar, duke i ndëshkaur më karton ata që u përfshin në episode që nuk janë të natyrës sportive.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi