Vendimi për inceneratorin e Elbasanit më 5 Tetor

Gjykata e Posaçme, (GJKKO) do të shpall me 5 tetor vendimin për inceneratorin e Elbasanit.

Lefter koka ka dorëzuar në gjykatë një raport për gjendjen e tij shëndetësore që nuk është e mire.

Kompania Albtek Energy shpk, pretendon se nuk ka kryer korrupsion për shkak se janë paguar punonjësit dhe inceneratori është ndërtuar.

Avokati i kompanisë ka theksuar se është cenuar parimi i gjësë së gjykuar, për shkak të vendimit nga gjykata e Elbasanit që e ka pushuar çështjen.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi