https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Turqi, operacione kundër terroristëve të PKK/KCK, 12 të arrestuar - Drita Tv

Turqi, operacione kundër terroristëve të PKK/KCK, 12 të arrestuar

Në një operacion kundër organizatës terroriste PKK/KCK, të ndërmarrë në Izmir të Turqisë, u arrestuan 12 persona.

Në kuadër të një hetimi të zhvilluar nga Zyra e Prokurorit në Izmir, u lëshua urdhër arresti për 12 persona të dyshuar për financim të PKK/KCK-së, rekrutimin e anëtarëve të rinj, ofrimin e mbështetjes financiare për familjet e pjesëtarëve të vrarë të organizatës.

Operacionet u organizuan në disa adresa në Izmir. Gjatë kontrollit në adresat e personave të dyshuar se do të kryenin sulme me bomba dhe koktej molotovi, u gjetën materiale digjitale dhe botime të shtypura në të cilat lartësohet organizata terroriste PKK/KCK.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi