TË BËSH LUFTË MODERNE

 

GJENERAL WESLEY K. CLARK
ISH-KOMANDANT SUPREM I NATO-S
TË BESH LUFTË MODERNE
~BOSNJA, KOSOVA
DHE E ARDHMJA E LUFTIMEVE~

MUND TA POROSISNI NË : www.islamshop.ch / www.fri.swiss/ ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi