Ta ndihmojmë Kaltrina Zhushin

Kaltrina Zhushi, vuan nga një sëmundje e rrallë e cila njihet si  Encephalitis autoimuna anti NMDAR, sëmundje e cila atakon sistemin nervor dhe vështirëson funksionimin e rregullt të trupit.

Trajtimi i kësaj sëmundje ka kosto të lartë , ndërsa fati i keq është dhe sëmundja nuk mund të trajtohet në Kosovë.

Diagnostifikimi i sëmundjes tek Kaltrina është bërë relativisht vonë, prandaj çdo vonesë në trajtimin e kësaj sëmundje rrezikon seriozisht jetën e saj.

Prandaj, familja Zhushi bashkë me shoqërinë e saj e kanë nisur një kampanjë përmes së cilës synojnë të mbledhin fonde të cilat do të mundësonin sigurimin e terapisë së nevojshme për Kaltrinën.

Të gjithë qytetarët e vullnetit të mirë, mund të kontribuojnë për ta ndihmuar Kaltrinën për të trajtuar këtë sëmundje me anë të mjeteve financiare.

Për transferë brenda Kosovës

umri i xhirollogarisë në të cilin mund të kontribuoni është: TEB 2011000057284166 – Zalbone Zhushi

Për transferë jashtë Kosovës Swift Code: TEBKXKPR IBAN:XK05 TEB 2011000057284166.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi