Sulejman Rustemi apel qytetarëve, mos parkoni gabim!

Shoferë të kavajës mos parkoni më tek ky vend; policia e ka seriozisht zbatimin e ligjit

Prej disa ditësh në këtë segment në qendër të Kavajës pranë “Bar Piazza” është vendosur një tabelë që njofton ndalimin e parkimit. Si rrjedhojë e mos pasjes dijenj dhe mungesa e kujdesit nga shoferët ka detyruar policinë rrugore që të vendosë masivisht çdo 60 minuta gjoba për të gjithë shkelësit e rregullave të qakullimit rrugor.

Miq të dashur, bëni kujdes me rripin e sigurimit dhe sidomos telefonin kur ngisni makinën. Shumë njerëz janë penalizuar; POLICIA RRUGORE E KA SERIOZISHT ZBATIMIN E LIGJIT./Rtv Drita/

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi