Sot prezantuam projekt buxhetin 2023

Prezantuam sot Projekt Buxhetin e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural në Komisionin e Ekonomisë dhe Financave.Potrebbe essere un'immagine raffigurante 3 persone, persone sedute, persone in piedi e spazio al chiuso
Buxheti i vitit 2023, me një fond prej 14.2 miliardë lekë, është më i larti i parashikuar ndonjëherë për Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, buxhet i ndërtuar për resistencën ndaj luftës së inflacionit dhe orientim për zhvillimin e qëndrueshëm të bujqësisë.

Potrebbe essere un'immagine raffigurante 7 persone e persone in piedi

✅ 8.7 miliardë për mbështetjen ndaj zhvillimit ruralPotrebbe essere un'immagine raffigurante 2 persone e persone sedute
✅ 2.1 miliardë lekë për menaxhimin e infrastrukturës së ujitjes dhe kullimit dhe mbrojtjes nga përmbytjaPotrebbe essere un'immagine raffigurante 2 persone
✅ 2.2 miliardë lekë për garantimin e sigurisë ushqimorePotrebbe essere un'immagine raffigurante 1 persona e da seduti
✅ 403 milionë lekë për mbështetjen për peshkimin
✅ 491 milion lekë për këshillimin dhe informacionin bujqësorPotrebbe essere un'immagine raffigurante 2 persone e persone in piedi
Ky projektbuxhet përfaqëson një përpjekje të madhe në rrugën e duhur të rritjes së konkurrueshmërisë, vazhdimësisë së zhvillimit të sistemeve prodhuese dhe rritjen e eksporteve agroushqimore në përputhje me objektivin tonë për 1 miliardë eksporte agroushqimore brenda 2030.Potrebbe essere un'immagine raffigurante 2 persone, persone sedute e persone in piedi
Bashkë për Bujqësinë
Bashkë për Shqipërinë
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi