Snapdragon 898 do të jetë çipi i ardhshëm kryesor

CPU Cortex-X2 thuhet se funksionon me një shpejtësi prej 3.09 gigahertz (GHz), siç ka zbuluar një rrjedhës.

Snapdragon 898 – më parë Snapdragon 895 – është një çip 4 nm që do të prodhohet nga Samsung. Versioni Plus, nga ana tjetër, mund të prodhohet nga TSMC dhe pritet të dalë në mes të vitit 2022, siç raporton Gizmochina.

Qualcomm thuhet se ka zgjedhur një grup CPU të ndryshëm në krahasim me Snapdragon 888. Në vend të një grupi CPU 1 + 3 + 4, Snapdragon 898 duhet të ketë një grup CPU 1 + 3 + 2 + 2.

Në mënyrë të veçantë, kjo do të thotë 1 e bazuar në Cortex-X2 cryo-780-core 3 në bërthamat e bazuara Cortex-A710 cryo-780, 2 bazuar në bërthamat Cortex-A510 cryo-780 dhe përsëri 2 bazuar në cryo -780 Cortex-A510 bërthamat.

Snapdragon 898 pritet të shpallet zyrtarisht në dhjetor.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi