Snake Krem + Sapun kundër rrudhave dhe anti akne

Snake Krem + Sapune kumder rrudhave dhe anti-akne Snake Crem (Krem Gjarpëri)
Kremi 100% Natyral për fytyrë nga lëngu (helmi) i gjarpërit, Është krem anti-Akne, Është krem anti-plakje, Parandalonë dhe reduktonë rrudhat nga 52% ne 82% duke krijuar një efekt të mrekullueshëm rivitalizant intensiv në lëkurë, Rigjeneron lëkurën, Shkëlqen lëkurën, Unifikon tonet e fytyrës, Mbrojtës nga të ftohtit dhe nxetit, Për lëkura të thara dhe të yndyrshme, Largon aknet në mënyr të mrekullushme, Largon cdo shenjë në fytyrë, I pëdorshëm për të gjitha llojet e lëkurave si për meshkuj ashtu dhe për femra.
MUND TA POROSISNI NË : www.islamshop.ch / www.fri.swiss/ ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi