Raportohet se një autoveture tip “Smart” me targe AA 062 TO, e cila drejtohej nga Haxhi Vraja ka dale nga rruga duke përfunduar në shtratin e lumit Zezë.

Si pasojë e aksidentit ka humbur jetën pasagjeri Mirjan Tema 20 vjeç banor i Larushkrut, ndërsa shoferi është dërguar në spitalin e Traumës në gjendje shoku.

Shkak i aksidentit mësohet të jetë shpejtësia dhe një kthesë e fortë në rrugë.