https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Shuhen flakët në disa zona në Gjirokastër/ Policia identifikon dy nga autorët të dyshuar për vënien e zjarrit - Drita Tv

Shuhen flakët në disa zona në Gjirokastër/ Policia identifikon dy nga autorët të dyshuar për vënien e zjarrit

Zjarri, i cili përfshiu fshatin Palokastër është vënë nën kontroll gjatë natës por ka djegur rreth 5 hektar kullotë.

Në këtë aksion u angazhuan 30 forca zjarrfikëse nga repartet e Gjirokastrës, Dropullit e Libohovës, ndërsa në terren u angazhuan edhe 20 ushtarë të Forcave të Armatosura.

Deri më tani dyshohet se zjarri është i qëllimshëm pasi, Policia e Gjirokastrës ka rënë në gjurmët e tre personave të dyshuar për vënien e zjarrit ku dy prej tyre janë identifikuar dhe pritet arrestimi i tyre.

Gjithashtu mëngjesin e sotëm është arritur të lokalizohen flakët në Lunxheri, ku janë djegur 40 hektarë kullota dhe 500 rrënjë arrore, dru frutore dhe vreshtari.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi