Shoqata e Bjeshkatarëve “Haxhi Beda” mbështet kandidatët Çerkezi dhe Kizolli

Kandidatët në Lëvizjen e Vetvendosjes z.Sylejman Çerkezi me nr #31dhe Beniz Kizolli me nr #32 kanë vizituar shoqatën e Bjeshkatarëve “Haxhi Beda” në Prizëren nga ku morën mbështetjen e tyre për zgjedhjet e 6 tetorit.

Koha për ndryshim ka ardhur prandaj ne duhet të mbështesim njëri-tjetrin për një të ardhme të përbashkët.

Pritje të ngrohtë e gjetëm në Shoqatën e Bjeshkatarëve “Haxhi Beda” në Prizren.

Besimi i qytetarëve ndaj nesh fillimisht do të na nderoj dhe më pas do të obligojë që të shërbejmë me ndërgjegje. #ErdhiDita #SylejmanÇerkezi31 #BeniKizolli32

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi