https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Sanksionet perëndimore, Lavrov: Do t’ia dalim, kemi përballuar edhe më shumë - Drita Tv

Sanksionet perëndimore, Lavrov: Do t’ia dalim, kemi përballuar edhe më shumë

Pas përfundimit të takimit me ministrin e jashtëm ukrainas, Lavrov tha se presidenti Putin po merr masat e duhura për sa i përket ekonomisë së vendit, shkruan BBC

“Ne do të përballojmë të gjitha sanksionet, ne kemi përballuar më shumë vështirësi gjatë gjithë historisë të vendit tonë,” u shpreh Lavrov gjatë konferencës për shtyp.

Ai tha se Rusia do të dalë nga kriza me një psikologji dhe ndërgjegje më të qetë.

Ju siguroj se do t’ia dalim dhe do të bëjmë gjithçka për të mos u mbështetur kurrë te Perëndimi.”

Lavrov përmendi faktin se Ukraina po shndërrohej në një vend anti-rus dhe një eksperiment pro-perëndimor.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi