Sabotimi i institucioneve

 

Një lloj sabotimi janë duke përjetuar institucionet e shtetit. Shpërfillja ndaj tyre është duke u demonstruar nga zyrtarët më të lartë, përfshirë kryetarin e Kuvendit dhe kryeministrin, sikur edhe nga ministra e deputetë, e për ç’gjë në jo pak raste politikat kanë përfunduar edhe në kërcënime.

Zemërimin në anëtarë të Qeverisë e ka shprehur një ditë më parë kryeministri Ramush Haradinaj. Besim Beqaj, ministër i Inovacionit, sikur edhe Enver Hoxhaj, zëvendëskryeministër, kishin vendosur që, në kohën sa në Prishtinë zhvillohej mbledhja e Qeverisë, të ndodheshin në Prizren për të marrë pjesë në një aktivitet që lidhej me inovacionin, e në të cilin merrte pjesë edhe kryeparlamentari Kadri Veseli, kryetar i PDK-së, parti së cilës i takojnë Hoxhaj e Beqaj , shkruan t Koha Ditore. Në mbledhjen e Qeverisë, Ministria e Inovacionit përfaqësohej nga një prej zëvendësministrave, i cili duhej ta arsyetonte njërin prej çështjeve që ishin në rend dite, e për të cilin kërkohej të merrej vendim në mbledhjen e Kabinetit Qeveritar. /Kosova post/

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi