https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Rregulla të reja për hyrjen në Mbretërinë e Bashkuar nga Zvicra - Drita Tv

Rregulla të reja për hyrjen në Mbretërinë e Bashkuar nga Zvicra

Zvicra është aktualisht në ‘listën e gjelbër’ të Mbretërisë së Bashkuar, e cila është kategoria më e ulët e rrezikut që ka Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar.

Nga 4 tetori rregullat ndryshuan për banorët e Zvicrës që mbërrijnë në Mbretërinë e Bashkuar.

Përpara se të udhëtoni në Angli duhet:

-të bëni një test para nisjes për COVID-19 – duhet ta bëni testin 3 ditë përpara se të udhëtoni në Angli,

-të rezervoni dhe paguani për një test 2-ditor për COVID-19 – që do të bëhet pas mbërritjes në Angli,

-të plotësoni një formular për gjetjen e pasagjerëve.

Pasi të mbërrini në Angli, duhet të bëni një test për COVID-19 në ose para ditës 2.

Pas datës 4 tetor udhëtarët e vaksinuar nga pjesa tjetër e listës botërore nuk do të duhet të bëjnë teste para nisjes për Covid-19. Testet e ditës së dytë do të kërkohen ende.

Më shumë informacion rreth rregullave të reja gjenden në këtë faqe. https://www.gov.uk/guidance/travel-to-england-from-another-country-during-coronavirus-covid-19#green-list-rules

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi