https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Qeveria serbe ka një kërkesë të fundit lidhur me Kosovën - Drita Tv

Qeveria serbe ka një kërkesë të fundit lidhur me Kosovën

Normalizimi i marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë po mbetet vetëm “ëndërr” e Bashkimit Europian. Kjo pasi Beogradi zyrtar vazhdimisht është duke bërë përpjekje që Kosova mos të anëtarësohet në organizata të ndryshme ndërkombëtare.

Kërkesa e fundit është nga qeveria serbe, respektivisht ministri i Jashtëm Ivica Daçiç, i cili kërkesën për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Europës e quajti të papranueshme.
Mediat beogarase raportojnë se kryediplomati serb sugjeroi që një kërkesë e tillë duhet të merret si e pabazë nga evropianët, pasi, sipas tij, Kosova nuk i plotëson kushtet për anëtarësim.

Ndryshe, zëvendës kryeministrit i Kosovës, Enver Hoxhaj tha se në janar të vitit të ardhshëm Kosova do të aplikojë për anëtarësim në KE.

“Serbia me siguri do të dijë të vlerësojë një marrëdhënie të tillë midis disa vendeve”, tha ai. /kosova Post/

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi