PO! 60 sekrete të vërtetuara shkencërisht për të qenë më bindës

Titulli: PO! 60 sekrete të vërtetuara shkencërisht për të qenë më bindës
Autor: Noah J. Goldstein, Robert Cialdini dhe Steve Martin
Përktheu: Arben Shehu
Shtëpia botuese: Minerva

I konsideruar si një nga librat më të mirë për biznesin, ky botim vjen në shqip për të ndihmuar sipërmarrjen por edhe njerëzit që e duan suksesin në jetë: PO! Ju tregon sesi ndryshimet e vogla në qasjen tuaj mund të kenë një efekt të ndjeshëm dhe të menjëhershëm në suksesin tuaj.

MUND TA POROSISNI NË : www.islamshop.ch / www.fri.swiss/ ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi