Peleshi: Stërvitje e përbashkët mes ekipeve të kërkim-shpëtimit

Ekipet e kërkim-shpëtimit të Forcave të Armatosura të Shqipërisë dhe ato të Forcës së Sigurisë së Kosovës kanë zhvilluar një stërvitje të përbashkët.

Lajmin e dha ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi i cili ndau dhe foto nga stërvitja e përbashkët.

Peleshi theksoi se, stërvitja e përbashkët u zhvillua për të rritur më tej aftësitë dhe kapacitetet operacionale në rastet e fatkeqësive natyrore.

Në Qendrën Ndërkombëtare të Kërkim – Shpëtimit në Pomozotin të Kosovës, trupat praktikuan teknikat bashkëkohore të reagimit në varësi të situatave të ndryshme, theksoi më tej Peleshi.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi