Organizimi i jetës I-II-III

Titulli: Organizimi i jetës I-II-III – Amër Halid (3 Libra)

Autorë: Amër Halid
Përktheu: Eroll Xhaferi
Redaktor profesional: Mr. Sadik Mehmeti
Redaktor gjuhësor: Dr. Hysen Matoshi
Botues: SIRA

Të nderuar lexues, tani vjen për ju pjesa e dytë e librit ORGANIZIMI I JETËS, me autor ftuesin e njohur Amr Halid. Duke parë se pjesa e parë e këtij emisioni televiziv, pasi u kthye në libër pati një sukses të madh, si në përkthim në shumë gjuhë ashtu edhe në ribotime, e pamë të arsyeshme që të sjellim për ju pjesën e dytë të tij.

Në kapitujt e këtij libri trajtohen shumë histori suksesesh. Suksese të individëve si Shejh Gazali, suksese të shteteve si Malajzia apo Dubai, suksese unionesh si Bashkimi Europian apo histori biznesesh si Al Xhezira dhe Formula Uno. Pa dyshim që ky libër është i veçantë jo vetëm nga tematikat e tij por edhe nga mënyra se si ata janë sjellë për shikuesit e këtij programi dhe lexuesit e këtij libri. Urojmë që të shërbejë si burim suksesi për ne.

MUND TA POROSISNI NË : www.islamshop.ch / www.fri.swiss/ ose ne numrin e telefonit :+41 79 469 50 36

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi