Nuk votohen anëtarët e ZRRE-së, Nitaj thotë është bërë një pështjellim

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike, në mbledhjen e sotme ka Shqyrtimi i Raportit Vjetor të Auditimit për vitin 2017, Shqyrtimi i raportit të auditimit për Pasqyrat Vjetore Financiare të Stacionit të Autobusëve sh.a. Prishtinë për vitin e përfunduar më 31 dhjetor 2017.

Pika e tretë e rendit të ditës që ka të bëjë me Shqyrtim-propozimin -vendim të Qeverisë për kandidatë për kryesues të Bordit të  ZRRE-së, është hequr nga rendi i ditës.

Këtë e ka konfirmuar Muharrem Nitaj nga radhët e AAK-së pasi sipas tij janë bërë disa pështjellime dhe nuk mund të miratohet sot.

“Ne qeveri janë propozuar katër emra për anëtarë për kryetar të ZRRE-së, e këtu kanë ardhur veç dy emra, është bërë një pështjellim për këtë arsye është hequr prej rendit të ditës kjo pikë”, tha Nitaj./Kosova Post/

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi