https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Një iPhone 6 në flakë, mister arsyet (video) - Drita Tv

Një iPhone 6 në flakë, mister arsyet (video)

Në një video që qarkullon në internet, ju mund të shihni një iPhone 6 që merr flakë teksa qëndron mbi korskotin makinës, ndërsa kjo e fundit është në lëvizje, e në sfond dëgjohen dhe britmat e një gruaje që ishte në të.

“Telefoni im është në zjarr! Telefoni im po digjet”, klithte ajo duke kërkuar ndihmë.

Sipas burrit të saj, ajo e dërgoi telefonin për ta riparuar dhe zëvendësuar baterinë. Edhe pse telefoni u kthye siç ishte, asaj iu refuzua kompensimi për dëmin, pasi nuk u gjend asnjë arsye.

Çifti ende po negocion për kompensimin, ndërkohë që shumë fajësojnë gruan që e la telefonin të ekspozuar ndaj diellit.

Dyqani ku ajo zëvëndësoi baterinë, në Shangai, ka licencën e Apple për të riparuar iPhone, por nuk pati asnjë shpjegim se pse mori flakë. /tesheshi.com/

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi