Nesër zgjedhjet, KQZ në Kosovë përmbyll procesin e akreditimit të vëzhguesve vendorë dhe ndërkombëtarë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka përmbyllur procesin e akreditimit të vëzhguesve vendorë dhe ndërkombëtarë, një ditë para zgjedhjeve.

Numri i përgjithshëm i vëzhguesve të akredituar është rreth 30 mijë vëzhgues.

Sipas listës, KQZ-ja ka akredituar: 18 ambasada me 146 vëzhgues; 6 organizata ndërkombëtare dhe institucione me 37 vëzhgues; 1 institucion publik me 43 vëzhgues; 26 organizata jo-qeveritare vendore me 1 mijë e 713 vëzhgues; 23 subjekte politike 26 635 vëzhgues; dhe 63 media vendore dhe ndërkombëtare me 626 vëzhgues.

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi