Lajmin e hidhur e ka bërë të ditur djali i tij.Sali Shijaku, piktori i vezës që nga një u bë njëqind - Ese nga Roland  Gjoza — ExLibris

Mesazhi i të birit

Me Hidhèrim tè thellè ju Njoftojmè.pèr Humbjen nga kjo jetè tè Babait tonè Piktorit te Popullit Nderit te Kombit Shqiptar Sali Shijaku .🇦🇱ILehte te qofte dheu .Sali shijaku, fuqia e ngjyrës/ Piktori i njohur hap dyert e shtëpisë së tij  për Exclusive - YouTubeI kushtove gjith jetèn Artit dhe Shqipèrisè 🇦🇱