Ndalohet autobusi i mbushur me mall të kontrabanduar nga Serbia

Pas një pune operative, njësitet e Doganës sot kanë realizuar një aksion në stacionin e autobusëve në Prishtinë.

Në stacionin e autobusëve në Prishtine është ndaluar autobusi i linjës Novi Pazar – Prishtinë të një kompanie.

Pas kontrollit detal të bagazhit dhe në pjesë të ndryshme te autobusit është gjetur mall për të cilin dyshohet të jetë i kontrabanduar nga Serbia.

Malli i sekuestruar është si me poshtë:
Tekstil origjina Serbi
Material higjenik origjina Serbi
Nargile origjina Turqi

I gjithë malli është sekuestruar dhe ndaj të dyshuarve ka filluar procedura kundërvajtëse.

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi