• foto galeri

‘Natë e trishtë. Humba një pjestar të familjes, shumë të dashur dhe të respektuar. Humba djalin që se linda dot vetë, dhëndrin, babain e mbesës që më bëri gjyshe’ ka shkruar në postim këngëtarja.