https://www.aiguillealpine.co.uk/http://perpustakaan.unla.ac.id/wp-includes/MESINSLOT/https://cafesach.com.vn/https://shootless.nl/http://www.smartiming.co.uk/https://thali.pl/https://www.contraloriapereira.gov.co/https://fia.ui.ac.id/-/stoto/https://iac.ui.ac.id/qris/https://stroumfaki.gr/https://nipscollege.co.ke/https://memorialsignworld.com/https://healthcareinkenya.com/https://bayscaffolding.co.nz/https://www.prottoy.cu.ma/https://ideasvibe.com/https://www.ffl.si/https://fhunizar.ac.id/https://sgs.sheratongrandesukhumvit.com/https://disability.ui.ac.id/maxwin/https://www.fodecc.cm/https://shiki.cu.ma/https://www.fodecc.cm/Samuel-Donatien-Nengue/https://nfd.com.tr/https://eedesign.co.uk/https://defender.org.br/https://fosfobox.com.br/http://estima.xgeo.pl/
Mos i ndani lulet nga zyra e punës, ju mbajnë larg sëmundjeve - Drita Tv

Mos i ndani lulet nga zyra e punës, ju mbajnë larg sëmundjeve

 

Sipas hulumtimeve, prania e luleve në zyrë sjell shumë përfitime për punëtorët, duke përfshirë parandalimin e ditëve të sëmura dhe reduktimin e stresit.

Kjo sepse lulet përveçse e zbukurojnë hapësirën, ato gjithashtu ndihmojnë në pastrimin e ajrit nga kimikatet toksike.

Substancat e dëmshme, siç është formaldehidi, lirohen nga llojet e ndryshme të pajisjeve dhe mobilieve dhe ndikojnë në shkaktimin e problemeve shëndetësore.

Ata të cilët ekspozohen ndaj këtyre substancave thonë se sytë, fyti dhe hunda iu irritohet, ndërsa njëkohësisht përjetojnë më shumë dhimbje të kokës dhe probleme me lëkurë.

Kimikate tjera të cilat gjenden në zyrë janë benzeni, etilbenzeni, tolueni dhe xileni, por edhe amoniaku nga produktet e pastrimit.

Një studim për pastrimin e ajrit nga NASA ka treguar se shtimi i luleve në ambientin e zyrës ndihmon në pastrimin e ndotësve të ajrit dhe largon një numër të madh të përbërësve të dëmshëm./tesheshi.com/

- ISLAMSHOP.CH -spot_img

LEXO MË SHUMË

Së fundi